Asigurarea face parte integranta din procesul de livrare marfa. Asigurarea asigura faptul ca, in cazul unor situatii neprevazute, va veti recupera intreaga valoare a bunurilor deteriorate. O calamitate naturala sau un eveniment nefericit, orice poate cauza deteriorarea bunurilor dumneavoastra de valoare.

Pe durata transportului local rutier, maritim sau aerian, continutul nu se afla sub controlul direct al transportatorului. Pe durata cat bunurile se afla in depozitele noastre sau in depozitele unuia dintre numerosii nostri agenti de manevrare, bunurile sunt acoperite o scurta perioada de timp de asigurarea de depozitare. Asigurati intotdeauna bunurile la valoarea de inlocuire din tara catre care sunt transportate.

Asigurarea noastra privind marfa si solutiile de prevenire a pierderii protejeaza bunurile dumneavoastra pe durata tranzitului. Asigurarea marfii acopera pierderea si/sau deteriorarea pe durata transportului marfurilor dintr-un punct in altul. Politele raspund nevoilor individuale ale transportatorului. Acoperirea poate fi impotriva tuturor riscurilor sau impotriva anumitor riscuri.

Toate masiniile societatii au asigurare de marfa in valoare de 100.000 euro.

In acelasi timp intregul parc auto e monitorizat prin GPS, astfel clientii pot afla in orice moment unde se afla localizata marfa.

Transport marfa Turcia - SelCar International

CALITATE GARANTATA !